Project Feature – Parthenon Capital Partners

For this private equity firm, the goal was to capture a clean, modern aesthetic without losing warmth and comfort.

Pairing the cool concrete and sharp black metal with warm wood tones helped the space maintain this balance. The polished concrete also serves as a form of wayfinding, winding from the entry through the main passage of the space.

Glass office fronts and conference walls boast a unique integration of millwork which create an implied frame for the ample city views.

The pantry is the heart-center of the suite. Finishes further the inviting warmth through copper toned lighting and upholstered benching. Placed between the office space and the main conference room, passage through the kitchen becomes intentional, creating opportunities for positive interactions and natural collaboration.

print