Project Feature – A Venture Capital Firm

Lobby corridor lined with the clients unique sculpture collection

Visnick & Caulfield designed the offices of a life science investment firm that wanted to make its unique art collection of glass sculpture the design focus. The space features a soft, minimal, and neutral palate to suit the artwork and provide a museum-like setting.

 

Collaboration spaces enclosed in glass

The layout was designed with innovation in mind and creates spontaneous collaboration spaces at each intersection equipped with glass markerboards and fabric panels to lessen office disruptions.

 

Conference table with golden accents

Signature live-edge teak tables with hand-carved gold leaf veining and reception desk were created through a collaborative design process and imported from India.

 

Café space with blue backsplash and wood beams

The café takes a more informal approach than the polished reception area and conference rooms with its teal wall graphic and raw-wood, timber ceiling. All elements come together to create a space that speaks to this venture capital firm’s focus on healthcare and life science companies and its determination to foster innovation.

 

Café seating area wall graphic

print